Inicio Foros Somieres Electricos Articulados Somieres eléctricos

Viendo 3 publicaciones - del 1 al 3 (de un total de 3)
 • Autor
  Publicaciones
 • imported_Anonymous
  Participante
  Post count: 37

  Hola, bona tarda,

  Sóc d´Olot,

  Haig de comprar un somier elèctric i un matalàs de làtex, he anat a mirar preus i em trovo que hi ha moltes diferències de preus, que faig ?
  comprar per internet que surt de vegades mes barat !!!!!! no m´atreveixo, la meva intenció és anar a una botiga i poder estirarme. algú em pot donar un bon consell ???
  Si m´hi gasto 600 ó 700 € puc tenir una calitat bona????

  gesper
  Participante
  Post count: 39

  Bona tarda Sara
  si fas cas de tothom es una feina difícil , has d’anar a un parell de llocs que et mereixin confiança i triar algun producte amb garanties de durabilitat , la veritat que la qualitat sol anar relacionada amb el preu i a mes preu mes bona imatge i mes qualitat , també s important saber quin matalàs tens si ja el tens o si has de comprar un matalàs nou , si has de comprar un matalàs nou es millor agafar-lo de la mateixa marca encara que no es obligatori.
  suposo que ja saps que hi han matalassos de Làtex de Hr de viscoelastica i també de Molles ensacades que poden anar amb somiers amb motor.
  En quan a preu amb el pressupost que vols destinar tindràs la gama mes baixa del mercat , els preus per quelcom que estigui be son a partir de 900-1000€
  http://www.dormitum.es

  imported_Anonymous
  Participante
  Post count: 37

  Merci , gesper,

  aniré + ben informada pels llocs.

  Sara

Viendo 3 publicaciones - del 1 al 3 (de un total de 3)
Respuesta a: Somieres eléctricos
Tu información: